Zet jij je ook in om Deeper Still
te ondersteunen?

Binnenlandse projecten

Wandel samen met ons om Jezus dieper te leren kennen en Hem bekender te maken.

Deeper Still is van plan om in Nederland door te gaan. Dit in de vorm van het houden van Nights of Glory, conferenties en scholingen.

Onze missie is om de Bruid van Jezus in Nederland toe te rusten op alle vlakken van de 5-voudige bediening en de jonge generatie te leiden in een actieve relatie met Koning Jezus. 

Dit kunnen we niet zonder jullie. Onze evenementen worden grotendeels georganiseerd vanuit giften. Zie hier hoe je ons zou kunnen helpen.

Vorige slide
Volgende slide

Hoe kan jij ons steunen?

Heb je het op je hart om ons te steunen, dan kan dat op de volgende manieren.

  • Eenmalige financiële bijdrage
  • Periodieke financiële bijdrage (neem contact met ons op via de contactpagina)

Doneren? Dit is een tijdelijk rekeningnummer totdat de zakelijke rekening een feit is:

NL84 RABO 0325 3984 29
St. Kingdom Culture Ministries
t.n.v. Deeper-Still

Voorziening

We willen ons inzetten om een ieder lief te hebben en zorg dragen voor de armen hier op deze aarde. We vinden het belangrijk om Jezus’ handen en voeten te zijn in elke situatie waar wij komen. Vanuit de overvloed die hij ons geeft, willen wij op onze beurt graag geven door middel van financiën, materieel, mankracht en/of eten en drinken. We willen vrijgevig zijn en delen wat ons is gegeven.

Vernieuwing

Deeper Still ondersteunt projecten die christenen (de Bruid) verfrissing en vernieuwing brengen in de relatie met Jezus. Dit kan zijn door het houden van conferenties, interkerkelijke scholingen (ministryscholen, bijbelsscholen etc.) waar een tekort is aan bijbels onderwijs, of door het sturen van apostolische leiders om te spreken op deze scholen en het leveren van materiaal waar dit ontbreekt. Daarnaast door het helpen bouwen van netwerken en te voorzien in financiën.

Zending

Deeper Still vindt het belangrijk dat Zonen en Dochters van Vader zich niet alleen de boodschap van het evangelie toe eigenen, maar dit ook uitdelen. (Denk aan evangelisatie en missietrips). Daarom ondersteunt Deeper Still verschillende projecten en bedieningen die zich inzetten op het wereldwijde zendingsveld door middel van het verbinden van netwerken, het uitzenden van zendingsteams in de nabije toekomst.

Evenementen

Youth Night

Informatie YOUTH NIGHT Datum: 19-4-24Tijd: 19.30 – 21.30Adres: Ev. gemeente de Schuilplaats, Otterloseweg 18A, Ede Deze avond wordt georganiseerd door de (jeugdleiders van) de Evangelische ...
Tickets

Leiderschaps-conferentie

Tijd: 10.00 – 22.00                              Plaats: Evang. gemeente de Schuilplaats in Ede. ...
Tickets

Nights of Glory

Tijd: 19.45- 22.00/22.30 Plaats: Evang. gemeente de Schuilplaats in Ede.                     Wat zijn Nights of Glory? ...
Tickets

Sharing Jesus’ Joy

(Dit event heeft inmiddels plaatsgevonden.) In de koude winterdagen van begin januari hebben veel van ons moeite om het hoofd omhoog te houden en vreugde ...
Tickets

Vrienden worden van Deeper Still

Wij realiseren ons dat we het niet alleen kunnen. We willen met anderen staan als Vrienden in de oogst. We geloven dat alles wat we bouwen in het Koninkrijk is gebaseerd op relatie, zo willen we ook met Deeper Still Vrienden focussen op relatie met kerk/bediening leiders en samen voor Gods aangezicht komen. We geloven dat de Heer houdt van een Bruid die één is in haar diversiteit. Binnen Deeper Still Vrienden willen we samenwerking aanmoedigen tussen verschillende bedieningen. 

Scroll naar boven