Deeper Still verlangt ernaar om Nederland te brengen in een vurige relatie met Jezus, als Zonen en Dochters gevuld met de Heilige Geest!

Vorige slide
Volgende slide

Over ons

Wij verlangen ernaar om mensen in Nederland te helpen groeien in een vurige relatie met Jezus, als Zonen en Dochters van God de Vader, gevuld met de Heilige Geest! Dit doen we met een enthousiast team van mensen die Jezus volgen en liefhebben. 

We willen je graag voorstellen aan Noah, de oprichter en leider van Deeper Still en Marieke die zich bezighoudt met de organisatorische taken.

Noah van Huizen

Noah van Huizen, geboren in Zuid Afrika en geadopteerd in Nederland in 2004.

“Ik heb Noah leren kennen als iemand die zijn hart verloren heeft aan Jezus en zijn leven heeft overgegeven om Hem blij te maken, te volgen en te leven uit Zijn hand. Zijn enthousiasme, blijdschap en vertrouwen zijn aanstekelijk! Ondanks zijn jonge leeftijd draagt hij een grote wijsheid in zich mee die komt uit het hart van God de Vader. Noah verstaat de kunst om enerzijds zich te profileren als een krachtige leider met een sterke visie en anderzijds te zijn als een spelend kind aan de voeten van Jezus.”
(Marieke)

In 2021 had Noah in Toronto een persoonlijke ervaring in zijn hart waar hij de Heer leerde kennen op een heel nieuwe manier. Met een vernieuwde visie voor zijn leven is hij na de bijbelschool in Toronto in full-time bediening gegaan. Noah maakt regelmatig reizen met een vriendengroep van andere jonge mensen die in vuur en vlam staan. Samen bereiden ze de Bruid voor in landen zoals Mexico, Amerika, Frankrijk en meer. In 2022 begon de Heer tot hem te spreken over Nederland. Er ontstond een visie in zijn hart, waarna hij Deeper Still oprichtte. Inmiddels is dat uitgegroeid tot een team enthousiaste mensen die met een passie voor Jezus in eenheid staan om Zijn Koninkrijk te zien komen in Nederland!

Marieke Aarsman

Marieke is getrouwd en heeft drie volwassen kinderen. Ze groeide op in een gereformeerd milieu waar ze vertrouwd raakte met de bijbel en de kerk. Tijdens een tienerkamp raakte ze persoonlijk overtuigd van God’s liefde en begon de zoektocht naar het kennen van Zijn hart en eigenlijk is dat nooit meer gestopt; Zijn hart is altijd warmer, Zijn liefde dieper en Zijn genade groter. Na lange tijd gepassioneerd werkzaam te zijn geweest als leerkracht in het basisonderwijs, besloot ze het roer om te gooien en te doen wat altijd al een wens was: naar een Ministry school. Het was daar, bij Catch the Fire in Toronto, dat ze Noah ontmoette. Zodoende ontstond er een fijne samenwerking in de vorm van Deeper Still. Daarnaast bleef haar hart uitgaan naar onderwijs, hetgeen ze nu met veel plezier heeft opgepakt als NT2 docent voor volwassenen.

“Marieke gaat over een groot deel van de organisatorische en praktische zaken van Deeper Still, naast dat ze een enorm goede planner is met een verfrissend strategisch oog, heeft ze ook een diepe liefde voor Koning Jezus, de Heilige Geest en het Vaderhart. Met haar ogen gericht op Jezus is Marieke in staat om haar skills en talenten in te zetten voor het Koninkrijk in verschillende facetten van haar leven.”

(Noah)

Vriendschap met de Heilige Geest

Eén van de beloftes die Jezus ons heeft gegeven in Johannes 14 is dat de Vader de Heilige Geest zal sturen wanneer Jezus weer teruggaat naar de Vader. Hij geeft daarbij de opdracht om Jezus bekend te maken aan de wereld door de Kracht van de Heilige Geest. In vriendschap met de Heilige Geest worden we geleid door Hem om dicht bij de Vader en Zijn Woord te blijven en worden we toegerust door de Geest om de dingen te doen die Jezus deed en zelfs groter dan dat!

Intimiteit met
Jezus

Ons verlangen is om Nederland niet alleen gered te zien door Jezus, maar ook met Hem in een intieme relatie te zien komen. We geloven dat wij als wereldwijde kerk de Bruid van Koning Jezus zijn. Het is ons gebed dat door onze activiteiten in Nederland de roep naar -intimiteit met- Jezus steeds sterker in Nederland zal klinken (Openbaring 22:17). Dat wij als kerk onze Bruidegom zullen kennen als de Leeuw van Juda en tegelijk als het Lam wat is geslacht!

Gevuld met de liefde van de vader

Wij geloven dat we zo ontzettend geliefd zijn door een Vader. Dat wij een Vader hebben die zo gedreven is om ons te vertellen wie wij zijn, om Identiteit te spreken op elk vlak van ons leven! We willen de mensen in Nederland zien wandelen in hun Identiteit als Zonen en Dochters van de Hemelse Vader. Dat het in ons hart zal wortelen dat we een God mogen dienen van liefde en compassie en die zich wilt openbaren als liefdevolle Vader.

Onze visie

We zijn toegewijd aan het toerusten en aanmoedigen van mensen om hun fundamenten te leggen in het Woord van God en om te wandelen in wijsheid en inzicht, geïnspireerd door de Geest van God. Deeper Still wil een plaats te zijn voor de Heilige Geest waar Hij Zich thuisvoelt en kan doen wat Hij wil doen. We willen ons uitstrekken naar wonderen en tekenen en geloof hebben voor dingen die nog niet zichtbaar zijn.

Evenementen

Youth Night

Informatie YOUTH NIGHT Datum: 19-4-24Tijd: 19.30 – 21.30Adres: Ev. gemeente de Schuilplaats, Otterloseweg 18A, Ede Deze avond wordt georganiseerd door de (jeugdleiders van) de Evangelische ...
Tickets

Leiderschaps-conferentie

Tijd: 10.00 – 22.00                              Plaats: Evang. gemeente de Schuilplaats in Ede. ...
Tickets

Nights of Glory

Tijd: 19.45- 22.00/22.30 Plaats: Evang. gemeente de Schuilplaats in Ede.                     Wat zijn Nights of Glory? ...
Tickets

Sharing Jesus’ Joy

(Dit event heeft inmiddels plaatsgevonden.) In de koude winterdagen van begin januari hebben veel van ons moeite om het hoofd omhoog te houden en vreugde ...
Tickets

Vragen of tickets bestellen?

Scroll naar boven