Nights of Glory

Deel dit evenement

Tijd: 19.45- 22.00/22.30

Plaats: Evang. gemeente de Schuilplaats in Ede.

                    Wat zijn Nights of Glory?

We organiseren Nights of Glory als een reactie op de honger die de Heer al heeft opgewekt in veel harten van mensen. Een verlangen naar een diepere openbaring van Hem met ons, in ons, en om ons heen.

Deze meetings worden gekenmerkt door veel ruimte voor de werking van de Heilige Geest en voor persoonlijke ministry, krachtige aanbidding, liefde voor de aanwezigheid van God en onderwijs dat bedoeld is om je te helpen in de volheid van je bestemming in God te wandelen!

Het sprekersteam (John en Carol Arnott)
John en Carol Arnott (Catch the Fire, Toronto Canada) + ( Nights of Glory, Youth Night, SOM dag, Leidersdag)
John en Carol zijn de oprichters van Catch the Fire, een netwerk van kerken over de wereld, vaak meer bekend onder de naam “Toronto Blessing”. In 1994 ervaarde John en Carol’s toenmalige kerk een krachtige uitstorting van de Heilige Geest, waarna duizenden mensen naar Toronto kwamen om de kracht van de Heilige Geest te ervaren en een ontmoeting te hebben met het Vaderhart van God.
Na 30 jaar dragen John en Carol de zalving en herinneringen nog steeds met zich mee. Over de hele wereld rusten ze mensen toe in vriendschap met de Heilige Geest, intimiteit met Jezus en de liefde van de Vader. John en Carol zijn een vader en moeder in het geloof als het gaat over opwekking en relatie met Jezus. Lees meer over wie John en Carol zijn hier.


Praktische  informatie:
Zondag 21 april, Maandag 22 april, Dinsdag 23 april
Deur open om 19.00 u. 
Aanvang: 19.45   Einde: 22.00 + mogelijke uitloop.
Fris en snacks aanwezig tegen betaling, voor en na de bijeenkomst.
 
Vertaling Engels/Nederlands/Spaans/Russisch aanwezig.
Het event is gratis, wel zal er een collecte gehouden worden.
Ben je onverhoopt verhinderd, graag even afmelden via info@deeper-still.nl
 
Adres
De Schuilplaats
Otterloseweg 18A,  6718 ZM Ede
 
Bereikbaarheid
De Schuilplaats bevindt zich op een gemakkelijk bereikbare locatie aan de rand van Ede.
 
Auto – Kom je met de auto? Je kunt parkeren op het eigen parkeerterrein. De ingang van het parkeerterrein vind je aan de Otterloseweg.
Verkeersregelaars zullen klaarstaan om parkeeraanwijzingen te geven. Is het terrein vol, dan word je verwezen naar toegestane parkeeropties in de wijk. (zodat we niet tot overlast  zijn in de wijk.)

Fiets of scooter – Stal je fiets of scooter bij de hoofdingang aan de kant van de rijksweg N224, hier staan fietsenrekken klaar.

Busvervoer – Neem Lijn 107 en stap uit bij de halte ‘Boschlust’. Vanaf daar loop je in slechts een paar minuten naar de Schuilplaats.

Lopen – Je bereikt het gebouw via de ingang aan de Otterloseweg, of via het hek op de hoek van het kruispunt Rijksweg/Apeldoornseweg.

Scroll naar boven